SEKSUAALINEUVONTA

 

Seksuaalineuvonnassa on lupa puhua ja pyrimme antamaan asiakkaalle hänen tarvitseman tiedon ja tuen. Seksuaalineuvonnan keskeisiä elementtejä ovat:

luvan antaminen puhumiseen seksuaalisuudesta ja siihen liittyvistä asioista tai  ongelmista

rajatun tiedon ja ohjeiden antaminen  

jossakin määrin myös erityisohjeiden antaminen.

Seksuaalisuus koskettaa meitä kaikkia, joten haasteiden kanssa ei kannata jäädä yksin. Oikea-aikainen seksuaalineuvonta ehkäisee seksuaaliongelmien pitkittymistä ja vaikeutumista parantaen elämänlaatua.

Seksuaalineuvonnan keskeisiä elementtejä ovat ihmisen seksuaalisuuden hyväksyminen eli luvan antaminen sekä rajatun tiedon antaminen. Seksuaalineuvonnassa ei kosketa asiakkaaseen. Seksuaalineuvontaan voidaan tulla yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.

SEKSUAALINEUVONTA LYHYESTI

Seksuaalisuuteen liittyvien haasteiden ilmaantuessa voit saada tukea seksuaalineuvonnasta. Seksuaalineuvonta on tavoitteellista ja ammatillista ihmisen seksuaalisuuteen ja seksuaaliterveyteen liittyvien asioiden ja ongelmien käsittelyä vuorovaikutussuhteessa

Seksuaalineuvonta sisältää yleensä 2–5 tapaamiskertaa asiakkaan tilanteesta riippuen

Oikea-aikainen seksuaalineuvonta ehkäisee seksuaaliongelmien pitkittymistä ja vaikeutumista parantaen elämänlaatua. Seksuaalineuvonnan keskeisiä elementtejä ovat ihmisen seksuaalisuuden hyväksyminen eli luvan antaminen sekä rajatun tiedon antaminen. Seksuaalineuvonnassa ei kosketa asiakkaaseen. 

Jutellaanko lisää kahvikupin äärellä?

Minuun voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä. Kartoitetaan juuri sinun tilannettasi sekä tarpeitasi.


Jutellaanko lisää kahvikupin äärellä?

Minuun voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä. Kartoitetaan juuri sinun tilannettasi sekä tarpeitasi.