Sari Kunttila

 

Olen Sari ja ammatiltani olen toimintaterapeutti, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja
ja seksologi. Työskentelen Varsinais-Suomen alueella. Työhöni suhtaudun intohimolla ja olen
onnellinen siitä, että voin tehdä sellaista työtä josta nautin ja pääsen kulkemaan ihmisten rinnalla
heidän matkaansa.

TAPANI TYÖSKENNELLÄ

Työskentelytapani pohjautuu vahvasti ratkaisukeskeiseen lähestymistapaan ja tavoitteenani on löytää vahvuuksia ja ratkaisuja, asiakkaasta itsestään kuin myös heidän ympäristöstään. Kohtaan asiakkaani aina kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti. Ajattelen sinun olevan oman elämäsi paras asiantuntija. Haluan kuulla ja huomioida sinun kokemuksesi. Kannustan sinua pohtimaan toiveitasi sekä löytämään keinot niiden saavuttamiseksi. Työskentelyssä voimme hyödyntää toiminnallisia ja kehollisia menetelmiä sekä ratkaisukeskeistä tavoitteiden asettelua.

Haluni kohdata aidosti ihmiset on seurausta siitä, miksi teen juuri tätä työtä. Olen viimeisten vuosien aikana pyrkinyt kasvattamaan omaa ammattitaitoani koulutusten avulla ja koen, että tästä olen saanut paljon lisää kokonaisvaltaiseen kohtaamiseen.

MILLAINEN TERAPEUTTI JA VALMENTAJA OLEN?

Seksologian polulle minut vei tarve osata puhua asiakkaiden kanssa seksuaalisuudesta ja toimintakyvyn muutosten vaikutuksesta seksuaalisuuteen. Seksuaalisuus on osa ihmisyyttä. Sen kohtaamiseen ja käsittelyyn kaipasin lisää tietoa ja välineitä puheeksi ottoon.

Terapeuttina ja valmentajana olen hyväksyvä, lempeä ja kannustava rinnalla kulkija, huumoria unohtamatta. Innostun ihmisten kohtaamisesta ja haluan oppia koko ajan uutta. Ihmisten kanssa työskentely on antoisaa ja se haastaa minua kehittymään entistä paremmaksi. Olen kiinnostunut ihmisestä kokonaisuutena, jossa kaikki asiat vaikuttavat toisiinsa ja jossa muutos yhdessä asiassa vaikuttaa toiseen.

Ole rohkeasti yhteydessä, jos voin olla tukenasi elämän haasteissa ja kehittymisessä.

Tarjoan nuorten ja aikuisten toimintaterapiaa itsenäisenä ammatinharjoittajana ja Kelan hyväksymänä palveluntarjoajana (löydät yritykseni Kelan kuntoutuksen palveluntuottajien hakupalvelusta Toimintaterapia Taito  y- tunnus 3002935-7).

 

Koulutukseni

 

Toimintaterapeutti  (2017 Turun Amk)

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja (2019 Turun kesäyliopisto)

Seksuaalineuvoja auktorisoitu (Turun ammattikorkeakoulu 2021)

Seksuaaliterapeutti (Sexpo 2023)

mINUSTA LYHYESTI

Työskentelytapani pohjautuu vahvasti ratkaisukeskeiseen lähestymistapaan ja tavoitteenani on löytää vahvuuksia ja ratkaisuja, asiakkaasta itsestään kuin myös heidän ympäristöstään.

Kohtaan asiakkaani aina kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti. Terapeuttina olen lempeä, hyväksyvä ja kannustava rinnalla kulkija, huumoria unohtamatta.

Ajattelen sinun olevan oman elämäsi paras asiantuntija. Haluan kuulla ja huomioida sinun kokemuksia.